пʼятниця, 03 лютого 2017 12:24

Італійська картопляна запіканка від шеф-кухаря Марили Мусідловської
5

Фото: kuchniaplus.pl

Рецепт вегетаріанської картопляної запіканки зі шпинатом та італійським сиром з пліснявою горгонзолою шеф-кухар Марила Мусідловська розповідає у кулінарному шоу "Маммарила".

Його публікує kuchniaplus.pl.

Інгредієнти:

картопля в мундирах - 1 кг

свіжий шпинат - 0,5 кг

горгонзола - 250 г

сметана - 0,5 л

часник - 2 зубці

мускатний горіх

перець

сіль

тертий сир пармезан - 4 ложки

вершкове масло до запіканння - 50 г

вершкове масло для натирання дека для запікання - ложка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Еко-кухня. Повар світового визнання готує з решток їжі

Приготування:

Почистіть картоплю. Поріжте на тонкі смужки. Перемішайте в мисці горгонзолу зі сметаною. Додайте видушений часник. Приправте сіллю, перцем, тертим мускатним горіхом. Вимийте шпинат і відцідіть воду. Увімкніть духовку на 200 градусів. Помастіть маслом посудину для запікання. Покладіть шарами картоплю, шпинат, соус, картоплю, шпинат, соус. Зверху посипте тертим пармезаном та шматочками масла. Випікайте 40 хвилин.

Зараз ви читаєте новину «Італійська картопляна запіканка від шеф-кухаря Марили Мусідловської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути