субота, 05 березня 2016 10:49

Гарячий "Наполеон" готують з картопляно-грибним кремом

Торт "Наполеон" хоча б раз у житті куштувала кожна людина. Є багато варіантів приготування цього десерту. Але не менш смачним він буде не з солодкою начинкою, а грибною. Лісові гриби і поєднанні з хрустким сиром розкриють по-новому смак цієї страви.

Автор: recepti.kz
 

Інгредієнти

1 упаковка листкового дріжджового тіста

4 невеликі картоплини

150 мл вершків

1 велика цибулина

100 г твердого сиру

300 г лісових заморожених грибів

1 пучок зелені

сіль, перець - за смаком

2 ст. л. олії

Приготування:

Картоплю почистити та відварити.

Цибулю почистити, нарізати півкільцями і обсмажити 3 хвилини на олії.

Додати гриби і смажити все разом, поки вся вода не випарується.

Картоплю зім'яти в пюре з додаванням гарячих вершків.

Змішати грибну і картопляну маси. Додати дрібно порізану зелень.

Посолити і поперчити. Перемішати. Натерти на крупній тертці твердий сир.

Тісто розкачати в тонкий пласт і нарізати на 3 або 4 прямокутники.

Покласти на деко по 2 пласти тіста і випікати при 200 градусах 12 хвилин, вони повинні трохи підрум'янитись.

На інше деко покласти 1 корж і помастити його начинкою. Посипати тертим сиром.

Так чергувати усі коржі. Верхнього вже не промазувати, а просто посипати сиром.

Випікаємо ще 5 хвилин при тій же температурі.

Зараз ви читаєте новину «Гарячий "Наполеон" готують з картопляно-грибним кремом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути