Смачні фрикадельки у формі їжачка привернуть увагу усіх. Завдяки тому, що вони начиняються макаронами виходить разом повноцінна страва. Соус зі свіжих помідорів підкреслює смак індички.
Інгредієнти:
1 крес-салат
200 г фаршу індички
400 мл протертої м'якоті помідорів
50 г макаронів у вигляді ріжок
кілька маслин
2 зубчики часнику
2 ст.л. оливкової олії
Приготування:
З фаршу сформувати дві однакові фрикадельки. Кожна приблизно по 100 грам.
Потім необхідно закип'ятити воду і посолити її.
У фрикадельки поставити макарони (якомога глибше і якомога більше). Вийде своєрідний їжачки. Зварити їх до повної готовності.
Поки варяться фрикадельки, у м'якоть томатів додати подрібнений часник і посолити.
Налити оливкову олію, добре перемішати.
Коли фрикадельки зварилися, дістати їх. Потім ножицями підрізати макарони. Стрижені кінці макаронів можете викласти на тарілку поряд з фрикадельками.
Товстою соломинкою для коктейлів, вирізати з маслин кружечки і покласти їх в макаронини.
Читайте також: У зелений салат зі стручкової квасолі додають твердий сир
На тарілку вилити соус. Поставити в нього фрикадельки, прикрасити крес-салатом і подати до столу.
Коментарі