пʼятниця, 31 липня 2015 13:42

Часникову картоплю запікають під соусом 10 хвилин

Навіть з найпростішої страви можна зробити кулінарний шедевр, який чудово доповнить святковий стіл. Існує безліч апетитних страв з картоплі. Одна з них - часникова картопля, запечена в духовці. Вона готується дуже просто і стане відмінною ідеєю для вечері.

 

Інгредієнти:

- 7 шт. картоплі;

- 125 г м'якого вершкового масла;

- 7 ст. л. натертого твердого сиру;

- 2 ст. л. сметани;

- 4-5 зуб. часнику;

- 4 ст. л. дрібно нарізаної петрушки.

Приготування:

Вимийте картоплю. Покладіть її в каструлю. Залийте водою картоплю так, щоб вона трохи покрила її. Варіть до готовності. Потім злийте воду.

Для часникового соусу змішайте вершкове масло, сметану, подавлений часник, петрушку і сир.

Після приготування розріжте картоплю уздовж.

Покладіть її на змащене олією деко, полийте кожну половинку часниковим соусом і поставте в духовку, попередньо розігріту до 250 градусів .

Запікайте не більше 10 хвилин.

Зараз ви читаєте новину «Часникову картоплю запікають під соусом 10 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути