З апельсинів можна отримати не тільки сік, а й незвичайний десерт. Цитрусові палички в шоколаді здивуються своїм оригінальним смаком та подачею. Після того, як ви вперше ними поласуєте, пошкодуєте, що раніше просто викидали у сміття апельсинові шкірки.
Інгредієнти:
3 апельсина з товстою шкіркою
1 склянка цукру
1 склянка води
200 г темного шоколаду
Приготування:
Почистити апельсини від шкірки
Нарізати шкірку на довгі палички
Закип'ятити воду на вогні, додати палички - тримати їх в кип'яченій воді 5 хвилин до м'якості і прозорості.
Дістати їх з води і відкласти. Ззверху щедро посипати цукром - дати захолонути на решітці
Розтопити шоколад і кожну паличку занурити в шоколад.
Знову поставити на решітку, дати захолонути і готово.
Коментарі