субота, 05 березня 2016 10:30

Апельсинові палички в шоколаді дивують своїм надзвичайним смаком
6

Фото: vk.com/chief.cooker

З апельсинів можна отримати не тільки сік, а й незвичайний десерт. Цитрусові палички в шоколаді здивуються своїм оригінальним смаком та подачею. Після того, як ви вперше ними поласуєте, пошкодуєте, що раніше просто викидали у сміття апельсинові шкірки.

Інгредієнти:

3 апельсина з товстою шкіркою

1 склянка цукру

1 склянка води

200 г темного шоколаду

Приготування:

Почистити апельсини від шкірки

Нарізати шкірку на довгі палички

Закип'ятити воду на вогні, додати палички - тримати їх в кип'яченій воді 5 хвилин до м'якості і прозорості.

Дістати їх з води і відкласти. Ззверху щедро посипати цукром - дати захолонути на решітці

Розтопити шоколад і кожну паличку занурити в шоколад.

Знову поставити на решітку, дати захолонути і готово.

Зараз ви читаєте новину «Апельсинові палички в шоколаді дивують своїм надзвичайним смаком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути