Яєчня давно вже стала звичним сніданком для багатьох. Але різноманітність подання цієї простої страви зможе урізноманітнити ранковий прийом їжі. Для приготування яєчні в хрусткій булочці з шинкою вам знадобиться кілька простих інгредієнтів і мінімум зусиль. Візьміть булочку, яйце, скибочку шинки і можете приступати до приготування яєчні.
Зріжте верхівку булочки. Дістаньте з неї м'якуш, щоб вийшла маленька "тарілочка".
Помістіть в булочку скибочку шинки. А зверху розбийте яйце. Можете посипати його тертим сиром.
Запікайте яєчню в духовці близько 15 хвилин при температурі 200 градусів.
Дивіться відео, як просто приготувати смачний і апетитний сніданок.
×
Коментарі
1