понеділок, 23 лютого 2015 16:00

32 бутерброди з усіх кінців світу
32

Уругвай. Чивита перекладається з іспанської як «маленька кізка», «козеня», але цей сендвіч робиться зі скибочок яловичини з сиром моцарелла, помідорами, майонезом, оливками або маслинами і частенько з беконом, яйцями і шинкою.
Італія. Паніні - італійський бутерброд, який складається з двох скибочок хліба, між якими кладуть шматочок шинки і сиру.
Куба. Медіаноче («опівночі») - популярний на Кубі бутерброд для нічного перекушування: солодка булочка з смаженою свининою, шинкою, сиром та огірками, приправленими гірчицею.
Чилі. Бутерброд з Чилі під назвою чакарера готують на круглій булочці для гамбургерів з тонко нарізаною індичкою або свинячим стейком, помідорами, вареною зеленою квасолею, перцем чилі і зеленими бобами.
Сербія. Плескавіца - це сендвіч з різних видів м'яса, як правило, з яловичини і свинини. Подається на круглій булочці або лаваші з перцевим соусом і сербськими вершками.

Бутерброд - найшвидший спосіб смачно перекусити, особливо якщо часу на готування немає зовсім. Але, виявляється, крім звичайної булки з сиром і ковбасою можна приготувати ще кілька десятків різних варіантів цієї страви.

Пропонуємо вашій увазі сендвічі з усього світу.

Зараз ви читаєте новину «32 бутерброди з усіх кінців світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути