четвер, 25 лютого 2010 20:24

За день до інавгурації Янукович отримав поганий знак

В Україні за збереженням теперішньої політики Віктора Януковича може поглибитися розкол, а переддень інавгурації виявився на диво символічним. Про це заявляє політолог Володимир Поляков, коментуючи інформацію про пошкодження пам"ятника засновникам Києва.

— Віктор Янукович узяв на озброєння достатньо радикальну риторику, що не сприяє об"єднанню України. Тези про другу державну, входження в Єдиний економічний простір, створення газотранспортного консорціуму та продовження терміну базування Чорноморського флоту РФ не сприяють політичній консолідації і також можуть створити труднощі Януковичу при формуванні коаліції, — наголошує експерт.

— Досить символічно, що в переддень інавгурації з"явилася інформація, що від пам"ятника засновникам Києва відвалилися фігури князів Щека та Хорива. Це може бути своєрідним сигналом-попередженням новому президенту, що таким чином може статися як і з країною, так і з політичними перспективами нової президентської команди, — говорить Поляков.

Зараз ви читаєте новину «За день до інавгурації Янукович отримав поганий знак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути