Ексклюзиви
пʼятниця, 17 серпня 2012 00:15

"У кожного випускника була можливість працевлаштуватися"

  Василь Фурман: ”Працюємо над тим, щоб поряд з українським дипломом студенти могли отримувати диплом європейських навчальних закладів”
Василь Фурман: ”Працюємо над тим, щоб поряд з українським дипломом студенти могли отримувати диплом європейських навчальних закладів”

Нинішня вступна кампанія стала особливою для Київського інституту банківської справи, каже його ректор, доктор економічних наук, професор Василь Фурман.

Василю Миколайовичу, закінчується вступна кампанія 2012 року. Що ви як ректор Київського інституту банківської справи могли б сказати про її результати, особливості?

— Дійсно для нашого інституту ця вступна кампанія стала прикметною. Окрім набору на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" з обліку і аудиту та фінансів і кредиту, цією весною інститут отримав ліцензію на підготовку студентів за освітньо-кваліфікаційним рівнем "спеціаліст" з обліку і аудиту та "магістр" з фінансів і кредиту. Таким чином оголосили про набір студентів на п'ятий курс, який, до речі, за конкурсом 1 до 2, повністю укомплектований в межах ліцензійного обсягу. Користуючись нагодою, хочу привітати всіх зарахованих майбутніх спеціалістів і магістрів, перших в історії інституту, та побажати успіхів у навчанні.

Дуже приємно, що цього року у кожного випускника Київського інституту банківської справи була можливість працевлаштуватися у "Промінвестбанк" і багато випускників скористалися своїм щасливим білетом.

Як вважаєте, боротьба за можливість продовжити навчання саме у вашому інституті — це свідчення його зростаючої популярності серед молоді?

— Сподіваюся, що так. По-перше, тому що більшість цих абітурієнтів отримали в Київському інституті банківської справи базову вищу освіту та вже відчули на собі всі переваги і перспективи співпраці з нами. Це й спілкування з викладачами-практиками, й реальне, в режимі, як сьогодні кажуть, он-лайн, введення в професію, й, основне, гарантоване працевлаштування. Також велику зацікавленість серед студентів викликали запроваджені цього року проекти "Зустрічі з визначними діячами України" — Юрієм Єхануровим, Олегом Дубиною, Володимиром Матвієнком, розроблений мною курс тренінгів "Як стати успішним". Ми вже з першого курсу будуємо зі студентами їхнє успішне майбутнє. Працюємо над тим, щоб поряд з українським дипломом вони могли отримувати диплом європейських навчальних закладів. Тому студенти вже свідомо, самостійно, порівняно з першокурсниками, приймають рішення на користь нашого внзу. По-друге, найголовніше — отримавши диплом бакалавра, працевлаштовуються в одному з провідних українських банків — "Промінвестбанку", який є засновником інституту. Ті, хто прагнуть справжнього успіху, мають можливість вдало поєднати поглиблене вивчення спеціальності з працею.

Декілька слів щодо інших напрямків роботи приймальної комісії Київського інституту банківської справи.

— По прийому на "бакалаврат" ми працюємо з випускниками шкіл та здійснюємо конкурсний відбір за результатами сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання з математики, української мови й літератури та історії або географії з терміном навчання чотири роки. Також нашими абітурієнтами є випускники середніх спеціальних закладів, профіль навчання яких відповідає напрямкам підготовки, започаткованим у нашому інституті. Вони отримають якісну, професійну базову вищу освіту за скороченим на рік курсом та приєднаються до яскравого, насиченого буднями та веселими святами життя наших студентів. Робота щодо списків зарахованих по цьому напрямку поки що триває.

Якщо ви студент або плануєте ним стати, не зволікайте, телефонуйте прямо зараз та використайте свій шанс здобути сучасну освіту і престижну роботу. Телефон для довідок: 0(44) 453 86 20.

Ваші побажання вступникам цього року, майбутнім абітурієнтам.

— Бажаю всім вдалого, стратегічно правильного вибору навчального закладу для здобуття вищої освіти. Тому що твій внз — не тільки імідж та мода. Це ще й можливість або її відсутність отримати ґрунтовну наукову і практичну базу, прозорі відносини, професійну, фінансову допомогу. Нагадую, що за необхідності кожен із наших студентів може отримати від "Промінвестбанку" позику на навчання під 3 відсотки річних з терміном погашення кредиту протягом 15 років. А також отримати моральну підтримку та такий необхідний для кожного молодого фахівця квиток у життя — перше робоче місце. Ви знаєте, я пишаюся тим, що першим основним місцем моєї роботи був "Промінвестбанк". Думаю, наші студенти також пишатимуться тим, що мають змогу і працюють у такому великому банку, як "Промінвестбанк".

 

Інститут відзначили дипломом Міністерства освіти

Київський інститут банківської справи 1997 року створила одна з провідних банківських установ країни — "Промінвестбанк" як вищий навчальний заклад з підготовки фахівців банківської сфери. Понад 14 років інститут активно працює на ринку освітніх послуг, здобувши визнання Асоціації навчальних закладів України як одного з найкращих недержавних вузів та відзначений дипломом Міністерства освіти "За досягнення у працевлаштуванні випускників вищих навчальних закладів".

 

Зараз ви читаєте новину «"У кожного випускника була можливість працевлаштуватися"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути