пʼятниця, 29 липня 2016 06:10

Путін дотискає знесилений біженцями Євросоюз

— Путін умисно атакує провідні держави Європейського Союзу, — каже депутат Верховної Ради від "Народного фронту" 55-річний Юрій ТИМОШЕНКО.

22 липня в німецькому місті Мюнхен терористи влаштували стрілянину в торговельному центрі й на вулиці. Вбили 10 людей, 20 поранені.

14 липня під час святкування Дня взяття Бастилії у французькому курортному місті Ніцца в натовп врізалася вантажівка терористів. Загинули 84 особи.

— Керівництво Німеччини і Франції постійно виступає за пошук компромісу з Росією, але це не зменшило терористичних ризиків для них, — продовжує Юрій Тимошенко. — Путін дотискає знесилений кризою біженців Євросоюз. Його мета — посіяти страх і ненависть у ЄС, зробити його поступливішим і, врешті-решт, підпорядкувати своїй політичній волі. Кремлівські ідео­логи не приховують, що прагнуть збудувати об'єднану Євразію, із провідною роллю Росії.

Західним партнерам варто переходити до важливих рішень. Спроба пересидіти у схроні, бажання не помічати глобальної експансії Москви матимуть погані наслідки для світу. Щоб запобігти лиху, європейці мають якнай­швидше посилити тиск на кремлівський режим і змусити Путіна повністю згорнути свої пекельні приготування.

Зараз ви читаєте новину «Путін дотискає знесилений біженцями Євросоюз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути