пʼятниця, 15 липня 2016 07:15

Після втечі Януковича залишилося 115 тисяч гривень

До кінця 2016 року судді почнуть розглядати матеріали про створену екс-президентом Віктором Януковичем економічну мафію. До суду вже передали кілька справ про злочини під час Революції гідності та про розкрадання державних ­коштів.

— До кінця року в суди потраплять великі справи, що стосуються мафіозної організації Януковича. Щодо Майдану вони вже розслідувані. Щодо злочинів в економічній сфері — також будуть. Генеральний прокурор розуміє, що терпіння українців не безмежне, — каже міністр юстиції 36-річний Павло Петренко. — У створену Януковичем мафіозну структуру зрослися органи влади, криміналітет, представники бізнесу. Весь держапарат працював на неї. Такі справи розслідувати непросто. Адже після втечі Януковича та його поплічників держава недорахувалася 275 мільярдів гривень. Це більше половини бюджету України. На казначейському рахунку залишалося 115 тисяч гривень. А треба було виплачувати пенсії.

Зараз ви читаєте новину «Після втечі Януковича залишилося 115 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути