пʼятниця, 15 липня 2016 05:30

Опозиційні депутати не допустять знищення українського села

Автор: Денис Скриль
  Юлія Тимо­шенко під час ­зустрічі із працівниками ­місцевого ­елеватора в місті Заводське
Юлія Тимо­шенко під час ­зустрічі із працівниками ­місцевого ­елеватора в місті Заводське

— Ми не допустимо, щоб Україну звільнили від українців. Наша земля й надра залишаються величезним скарбом, за який борються світові лідери. Влада ж допомагає олігархам викупити за безцінь землю, щоб потім продати її іноземцям у 20 разів дорожче, — каже 55-річна Юлія Тимошенко під час зустрічі з мешканцями села Березова Рудка Пирятинського району на Полтавщині.

— Зняти мораторій на продаж землі не дозволять опозиційні депутати й народ. Згадайте приватизацію в 1990-х. Цінні папери штучно знецінили, а потім продали за мільярди. Таку ж схему хочуть втілити і з нашими чорноземами злочинні клани, які володіють країною понад 20 років. Таких цинічних обкрадачів народу ще не було. Підвищені в п'ять-шість разів тарифи нереально платити українцям. Але з бюджету виділяють мільярди на субсидії, щоб знову збагатити олігархів. А в нас газу власного виробництва повністю вистачає для населення.

Довибори до Верховної Ради — дуже важливі. Олігархи хочуть мати ручних кнопкодавів, аби змінювати Конституцію під себе. Це загроза існуванню України. Надра заберуть, землю розпродають. Закривають школи й лікарні в селах — щоб молодь виїхала в міста, а старенькі без належної допомоги просто вимерли. І все маскують під ситуацію з війною. Думають — народ, який сам зупинив агресора, виноситиме на плечах ще й такі знущання. Якби не добровольці та волонтери, війна була б по всій країні. Але бійців саджають у тюрми, бо їх бояться, — каже Юлія Тимошенко в місті Пирятин.

Знецінення гривні призвело до зменшення втричі доходів простих людей, наголошує лідер "Батьківщини". Адже світ вимірює ціни на газ, метал, зерно, продукти, одяг та ліки у валюті.

— Олігархам потрібна дешева робоча сила, — пояснює жителям міста Заводське Лохвицького району. — Вони мають сьогодні надприбутки саме тому, що ціна на зовнішніх ринках залишилася практично такою ж, як була. А вам зарплати та пенсії зменшили втричі у валюті. А що з цінами буде? На продукти харчування, одяг у світі ціни вимірюються в доларах. Це означає, що вони також зростуть утричі.

Перемога на довиборах до парламенту 17 липня на семи округах може додати сім бійців, які захищатимуть разом із "Батьківщиною" інтереси людей, пояснила політик. Кандидатом від неї у 151-му окрузі на Полтавщині є Руслан Богдан.

Зараз ви читаєте новину «Опозиційні депутати не допустять знищення українського села». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути