вівторок, 26 липня 2016 05:40

На карті є 3200 посилань на російських бойовиків

"Волонтери сайту "Миротворець" створили інтерактивну карту прив'язки російських бойовиків-найманців до їхніх місць проживання на території Росії", — написав у соцмережі народний депутат із фракції "Народний фронт", радник міністра внутрішніх справ 37-річний Антон ГЕРАЩЕНКО.

— На карту вивели 3200 посилань на бойовиків і терористів, — каже він. — У черзі на заповнення — ще 15 тисяч карток. Бракує робочих рук. Там є всі російські найманці, що засвітилися у відкритих джерелах — від Калінінграда до Петропавловська-Камчатського. Усі охочі, найперше в Росії, можуть зайти на сайт і подивитися, чи немає серед їхніх сусідів терористів і бойовиків, які воювали на території України.

Якщо на карті навести курсор на місто, можна побачити, хто з бойовиків там живе. Висвітлиться вулиця, адреса будинку й прізвище.

— По кожному є інформація, де і як воював, — пояснює Антон Геращенко. — Це — своєрідна картотека для українських і закордонних спецслужб. У перспективі "Миротворець" стане прообразом українського Центру Симона Візенталя (засновник Віденського центру документації, викривав нацистських воєнних злочинців. — ГПУ). Допоможе відстежити і знайти всіх негідників, що зазіхнули на нашу Батьківщину, як це зробив Ізраїль із нацистськими злочинцями.

Зараз ви читаєте новину «На карті є 3200 посилань на російських бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути