пʼятниця, 30 грудня 2016 05:45

Лещенко програв уже другий суд про наклеп на Мартиненка

  Київський апеляційний суд 20 грудня підтвердив рішення Шевченківського райсуду Києва щодо  позову Сергія Лещенка
Київський апеляційний суд 20 грудня підтвердив рішення Шевченківського райсуду Києва щодо позову Сергія Лещенка

— Уже другий суд виніс однозначне рішення: в Лещенка немає підстав заперечувати регулярне отримання ним великих сум від російського олігарха як винагороду за "чорний піар" проти Миколи Мартиненка, — говорить адвокат Ольга Демидюк.

20 грудня Київський апеляційний суд підтвердив рішення Шевченківського райсуду столиці. Той відмовив у спростуванні інформації про те, що нардеп Сергій Лещенко щомісяця отримує від російського олігарха $67 тис. і великі бонуси за наклепницьку кампанію проти колишнього депутата Верховної Ради від "Народного фронту" Миколи Мартиненка.

"Пан Лещенко страждає на правовий мазохізм. Він удруге сам ініціативно позивається до Миколи Мартиненка, щоб у результаті отримати ще болісніший удар по своїй і без цього підмоченій репутації. Щоб ще раз почути, що спростувати свою продажність він не може, — наголошує прес-служба колишнього депутата. — Рішення суду є ще відчутнішим для Лещенка на тлі інформації про десятки мільйонів доларів, витрачених олігархами на інформаційну кампанію з очорнення політичної команди, до якої належить Микола Мартиненко. Лещенко має усвідомити: за брехню й наклепи відповідатиме перед законом.

Микола Мартиненко рік тому добровільно відмовився від депутатського мандата, аби як звичайна людина спростувати проплачений негатив проти нього. Жодне звинувачення не підтвердилося. Натомість Лещенко ховається за мандат і боїться втратити недоторканність, бо вся країна побачила його корупцію. Але "антикорупціонеру за викликом" все одно доведеться відповідати за свою брехню".

Зараз ви читаєте новину «Лещенко програв уже другий суд про наклеп на Мартиненка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути