вівторок, 27 грудня 2016 07:20

Цивільна дружина Лещенка назвала українців "малодушними ушльопками"

"Коли ми стали малодушними ушльопками, які радіють нещастям росіян? Як дрібні примітивні тварини: ніякого розуміння, співчуття, толерантності. Зовсім уже дах поїхав", — написала російською у "Фейсбуку" 25 грудня 29-річна Анастасія Топольська, цивільна дружина нардепа Сергія Лещенка.

Так прокоментувала реакцію українських користувачів соц­мережі на катастрофу літака міноборони РФ.

"Малодушними ушльопками" ми стали, коли Росія анексувала Крим. Коли гіркінці почали бійню на Донбасі. Коли наших співвітчизників різали заїжджі "казаки". Коли російські війська розстрілювали наших хлопців, які йшли по "зеленому коридору" під Іловайськом", — відповів Топольській блогер Роман Шрайк, 41 рік.

Журналіст Денис Казанський, 33 роки, написав: "Подивився відео за 2014 рік і перечитав новини. Про Володимира Рибака, якому оспівані ансамблем Александрова "ввічливі люди" розпороли живіт і викинули помирати в річку. Про збитий український літак із десантниками під Луганськом. Про солдатів, спалених під Зеленопіллям "Градами" з російської території. І переглянув пости Насті Топольської за серпень 2014 року. Чомусь не знайшов там обурень з приводу вбивства сотень наших солдатів російськими військовими. Є про Канари, про тусовки в Барселоні, а про масове вбивство громадян України росіянами на території України — нічого. Сьогодні Настя вважає, що "мовчати просто неможливо", а тоді цілком знайшла в собі сили промовчати".

"На борту міністерства оборони Росії, який летів розважати вбивць, були пропагандисти воєн і в Сирії, і в Україні, — пише блогер Катерина Золотарьова. — "Соромно й принизливо" не нам повинно бути, а тобі, чий співмешканець працює на російського олігарха Григоришина. І водночас є членом фракції "БПП".

Зараз ви читаєте новину «Цивільна дружина Лещенка назвала українців "малодушними ушльопками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути