четвер, 30 червня 2011 00:00

Геям дозволяють більше

В останню неділю червня в Нью-Йорку відбувається гей-парад. Я забула про це, тому коли з приятелькою Оксаною вибралися у Вест-Віллідж, застряли в натовпі радісних прихильників веселкових стрічок, краваток та іншої гей-атрибутики.

Цього року гей-парад був надзвичайно тріумфальний. Перед тим губернатор Ендрю Куомо затвердив закон, який дозволяє шлюби геїв у штаті Нью-Йорк. Учасники несли транспаранти "Дякуємо, губернаторе Куомо!", "Нарешті — шлюби!", "Ми маємо право на сім'ю!". Сам Куомо теж з'явився в колоні на хвильку в оточенні кремезних охоронців. Натовп привітав його радісним вереском.

На мене парад справив гнітюче враження. Я розумію, що певний відсоток людей мають нетрадиційну сексуальну орієнтацію і це треба сприйняти як частину життя. Зрештою, це не їхній вибір — бути такими. Кілька моїх знайомих-геїв видаються досить нещасними. Попри поширеність гомосексуалізму, вони страждають від того, що не подібні до більшості. На параді ж відверто демонстрували їхню "особливість". Симпатичні підкачані хлопці у вузьких трусах відверто трясли тілесами, роздавали юрбі повітряні поцілунки й робили сексуальні жести. Агресивно марширували негарні дівчата в чоловічому одязі. Істерично повискували їхні симпатичніші "половинки". Виглядало так, ніби бути геєм страшенно весело та цікаво.

Якби звичайний гетеросексуальний чоловік одягнув відверте вбрання, вийшов на вулицю Нью-Йорка і за допомогою жестів демонстрував би свою сексуальну традиційність, — поліція затримала б його за хуліганство. В Америці досить жорсткі правила поведінки. А таке враження, що геї зараз мають більші права, ніж представники гетеросексуальної громади. Майже кожне телешоу має позитивного героя-"голубого", часто не одного. Геї стали частиною суспільства й культури. Але навіщо скрізь пропагувати це явище?

— Думаю, років через 20 сімейні пари будуть складатися переважно з геїв, які всиновлюють чужих дітей, — пригнічено сказала Оксана. — Адже якщо про них захоплено верещать на кожному кроці, це впливатиме на формування дитячої свідомості.

Зараз ви читаєте новину «Геям дозволяють більше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути