вівторок, 29 травня 2012 00:30

Януковичу на саміті НАТО в Чикаго влаштували теплий прийом

"Янукович оновив парк броньованих "мерседесів". Останнє диво творіння сталося цього місяця. Держуправління справами виявило в себе матеріалізацію чотирьох броньованих "мерседесів" за ціною 400 тисяч доларів кожен".

"Дзеркало тижня"

"Що ближче чемпіонат Європи з футболу, то менше українці його підтримують. За останній рік кількість українців, які розчаровані всіма благами Євро, збільшилася приблизно на 40 відсотків. Але свято вже не зупинити".

"Фокус"

"2012 року Віктору Януковичу на саміті НАТО в Чикаго влаштували теплий прийом. Заключна декларація виявилася досить лояльною до Києва. Чого варта фраза: "Незалежна, суверенна і стабільна Україна, твердо прихильна демократії та верховенству права, є ключем до євроатлантичної безпеки". Похвалили і за знищення запасів високозбагаченого урану. Це чи не найбільш позитивна оцінка України в документах НАТО за всю історію. Участь українських військових в операціях НАТО, особливо в Афганістані, надала Віктору Федоровичу унікальний шанс покращити імідж".

"Коментарі"

"Верховна Рада з ініціативи "регіоналів" внесла зміни до Закону "Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання". Багатьом громадянам доведеться примусово реєструватися у місцях, де вони перебувають понад місяць. Такий інструмент адмінтиску влада може використовувати проти учасників масових акцій протесту: позбавити права багатьох молодих громадян перебувати, наприклад, у Києві".

"Український тиждень"

Зараз ви читаєте новину «Януковичу на саміті НАТО в Чикаго влаштували теплий прийом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути