четвер, 16 лютого 2017 14:11

Чарівна дружба малюка-аутиста і ретривера зворушила мережу

Автор: Facebook
 

Історія дружби хлопчика з розладом аутичного спектру і його собаки - ретривера Макса зворушила користувачів мережі.

Фото малюка з собакою виклала мати хлопчика на сторінці спільноти Love What Matters у Facebook.

"Це мій син Лукас і його собака Макс. У Лукаса є складнощі у спілкуванні з людьми, а Макса ми два роки тому врятували від жорстокого поводження колишніх господарів. Він довгий час не підпускав до себе нікого, боявся, коли до нього торкалися люди. Але з Лукасом вони - кращі друзі. Багато чому навчили один одного - і довірі, і любові, і дружнім стосункам. Це так приголомшливо - бачити їх разом", - підписала жінка знімок, на якому хлопчик обіймає пса та зворушливо посміхається.

За кілька днів пост зібрав понад 13 тис. лайків, близько 700 репостів і 150 коментарів, де користувачі ділилися своїми історіями про те, як домашні тварини стали кращими друзями у дітей з аутизмом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світ здивувала чарівна дружба дівчинки і добермана

"У нас така ж історія. У сина СДУГ (синдром, коли яскраво виражений дефіцит уваги з гіперактивністю. Проявляється як неврологічно-поведінковий розлад у дитячому розвитку - Gazeta.ua). Коли ми взяли собаку Еббі, дитина страшенно боялася тварин. Але за кілька хвилин ці двоє стали нерозлучні. Вона плаче, коли син йде, і він біжить назад у будинок, якщо забув із нею попрощатися", - написав користувач ReBeccah Maxim-Foote.

У Канаді новонароджений хлопчик став найкращим другом для травмованої собаки. До цього тварина тремтіла та боялася людей, інших собак, іграшок та комах.

Зараз ви читаєте новину «Чарівна дружба малюка-аутиста і ретривера зворушила мережу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути