понеділок, 08 серпня 2016 15:56

Які дитячі фото можна ставити у соцмережі

Які дитячі фото можна ставити у соцмережі


Діти часто привертають увагу шахраїв. Знаходять їх по соцмережах. Незнайомці можуть шантажувати дітей їхніми фотографіями, тому батькам треба бути обережними.

Не публікуйте дані про місцях частого проведення часу дитини. Будь то школа, спортивний зал або гурток з крою та шиття. Деякі суб'єкти можуть використати інформацію у своїх недобрих цілях, легко відстежити дорогу, побачивши, де зазвичай знаходиться дитина.
Дізнавшись, що любить і чим захоплюється дитина, її легко обдурити і заманити абсолютно в будь-якому місці і ситуації.

Видаліть всі зображення, які можуть надати офіційні дані дитини. Є люди, які люблять похвалитися в інтернеті щойно отриманими візами, паспортами та іншими документами. Маючи в руках повне ім'я або важливий номер документа, легко можна вичислити, де навчається і живе дитина.


Не викладайте фото, де ваші діти напіводягнені, якими б милими і безневинними вони ні були. Можливо, вам і вашим близьким такі фотографії будуть здаватися неймовірно смішними і кумедними, але деякі хворі люди можуть дивитися на них зовсім іншим поглядом
Не діліться фотографіями, які в майбутньому змусять червоніти ваших дітей.


Уникайте публікацій фотографій вашої дитини з іншими дітьми. Перед тим як викладати фото вашої дитини з друзями та однокласниками, подумайте, чи не будуть проти їх батьки. Ви не несете відповідальність за їх дітей, і питання знаходження інформації про них в інтернеті — це не ваша прерогатива.

Пам'ятайте, що коли ви викладаєте фотографію вашої дитини в соціальній мережі, навіть якщо ви діліться нею з друзями, треба розуміти, що її може використати будь-хто.

Зараз ви читаєте новину «Які дитячі фото можна ставити у соцмережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути