понеділок, 19 грудня 2011 06:45

"УДАР" планує представити нову команду порядних політиків

Автор: фото надане прес-службою партії ”УДАР”
  Володимир Куренний:  ”Кожного дня наші партійці в різних регіонах працюють над вирішенням багатьох соціально-економічних питань”
Володимир Куренний: ”Кожного дня наші партійці в різних регіонах працюють над вирішенням багатьох соціально-економічних питань”

Український демократичний альянс за реформи (УДАР) Віталія Кличка — одна з найперспективніших партій у країні. За останніми результатами КМІС рейтинг партії від літа зріс із 3,5% до 8,4%. Сьогодні "УДАР" налічує понад 10 тисяч членів партії. Про перспективи розвитку партії на Черкащині розповідає заступник голови центрального виконавчого комітету партії "УДАР" Володимир Куренний.

— У Черкаській області партія, фактично, відроджується. Найближчим часом відбудуться обласні збори, на яких оберуть нове керівництво. Новим лідером буде людина, якій довіряють, для якої європейські цінності не є порожнім звуком. Наші лави розширюються. Але чисельність для нас не самоціль. Ми не хочемо повторювати помилки інших партій, що бездумно гналися за кількістю людей, а на практиці ці люди були членами партій тільки на папері. З такими партійцями неможливо реалізувати власну програму. А наша мета — саме реалізація партійної програми. Для цього нам потрібні порядні люди, професіонали, ті, в кого є бажання зробити нашу країну європейською не тільки географічно, а й політично, соціально, економічно.

Кожного дня наші партійці в різних регіонах працюють над вирішенням багатьох соціально-економічних питань. "УДАР" у Київраді — це найпослідовніша депутатська фракція, що є  альтернативою екзотичному гібриду корумпованого угруповання так званого мера Черновецького та ставленика Партії Регіонів — пана Попова. Вважаю великим досягненням УДАРу захист багатьох земельних ділянок, парків, скверів міста від розкрадання.

Наступного року відбудуться парламентські вибори. Від того, який парламент ми оберемо залежатиме насамперед перспектива України. "УДАР" планує представити суспільству нову команду порядних політиків. У кожному регіоні, в кожному окрузі наші кандидати будуть боротися за перемогу. Ми готуємося до виборчої кампанії, будемо проводити агітаційно-роз'яснювальну роботу. Плануємо провести загальнонаціональний тур нашого лідера Віталія Кличка по всіх регіонах України.

"УДАР" — партія опозиційна, отже, на сприяння влади ми не розраховуємо. Ми не маємо доступу до мас-медіа. Нас намагаються залякувати. Нещодавно, наприклад, донецьких партійців оштрафували за розміщення намету на підтримку вимог чорнобильців області. Є й інші випадки застосування адміністративного ресурсу проти нас. Але, "УДАР" готовий до цього. Ми розуміємо, з ким маємо справу. Будемо гідно тримати удар!

Зараз ви читаєте новину «"УДАР" планує представити нову команду порядних політиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути