четвер, 18 лютого 2010 20:44

Для Української народної партії коаліція з "регіоналами" є неможливою

Таку позицію займає Черкаська обласна організація Української народної партії. Як наголосив лідер УНП Черкащини Леонід Даценко, партія взяла зобов"язання перед  виборцями на дострокових виборах до Верховної Ради України 2007 року про неможливість входження блоку "Наша Україна — Народна Самооборона" в коаліцію з Партією регіонів. Тому мандат на об"єднання з "регіоналами" можуть дати лише виборці.

Тим паче останні заяви лідера Партії регіонів Віктора Януковича щодо здачі газотранспортної системи України, продовження базування Чорноморського флоту Росії в Криму та щодо статусу російської мови переконують у тому, що "регіонали" не керуються національними інтересами. А це є абсолютно не прийнятним для УНП.

Сьогодні "Регіони" продемонстрували облудність своїх передвиборних обіцянок щодо підвищення соціальних стандартів, не підтримавши в парламенті свій же законопроект про збільшення соціальної допомоги. Зате "регіонали" проголосували за повернення "тендерної мафії" в систему державних закупівель, проти чого послідовно виступала Українська народна партія.

Лідер УНП Черкащини наголосив, що бачить співпрацю лише з тими політичними силами, які сповідують проєвропейський напрямок розвитку України, виступають за захист і розвиток української мови, культури, відновлення історичної справедливості, підтримують переорієнтацію економіки на розвиток середнього і малого бізнесу та на підтримку національного товаровиробника.

Зараз ви читаєте новину «Для Української народної партії коаліція з "регіоналами" є неможливою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути