середа, 06 квітня 2016 14:40

Злата Огнєвіч приміряла трагічний образ зірки 20-х років
4

Фото: надане прес-службою Злати Огнєвіч

Українська співачка Злата Огнєвіч здивувала своїм виступом у знаменитій виставі The Great Gatsby за постановкою Дениса Матвієнка.

"Свою роль вчила в перервах між концертами туру по Україні. Наприклад, під час переїзду з львівського концерту в Трускавець діставала ноти і вчила, - розповіла Gazeta.ua Злата Огнєвіч. - Крім того, це моя улюблена епоха - Америка, 20-ті роки, "сухий закон" і прекрасний джаз. Вистава "The Great Gatsby" - незабутня подія, чудові танцюристи. Спектакль настільки вдався, що не передати всіх тих емоцій! Він однозначно робить наш світ кращим. Так хочеться, щоб у нас в країні було якомога більше справжнього мистецтва. Рада, що стала частиною цього дійства".

Спеціально для участі в The Great Gatsby Злата на кілька днів відірвалася від свого концертного туру по Україні. На сцену Палацу "Україна" вийшла в непередбачуваному образі. Часи гангстерів і прекрасним дам з пір'ям в голові були втілені на сцені відомої постановки. Артистка відкривала і закривала перше відділення вистави.

Читайте також: Запальна Злата Огнєвіч шокувала відвертим декольте на церемонії "Yuna 2016"

Шанувальники в соціальних мережах здивовані новим трагічним образом співачки. Звикли бачити її романтичною.

Над нарядом Злати Огневич для виступу на The Great Gatsby працювала Наталя Каменська та бренд LAKE.

Нагадаємо, мати з батьком української співачки Злати Огнєвіч несподівано приїхали з Криму. Свій візит тримали у секреті. Здивувати і потішити доньку вирішили на сцені Львівської опери, де вона давала сольний концерт в рамках туру "Запали вогонь".

Зараз ви читаєте новину «Злата Огнєвіч приміряла трагічний образ зірки 20-х років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути