понеділок, 29 лютого 2016 21:48

Запальна Злата Огнєвіч шокувала відвертим декольте на церемонії "Yuna 2016"
5

Фото: фото надане прес-службою Злати Огнєвіч

Українська співачка Злата Огнєвіч в черговий раз здивувала шанувальників новим образом. Спеціально в день церемонії вручення премії "Yuna-2016" вона презентувала пісню "MY KIEV".

"Ми всі вільні в своєму виборі. Якщо хтось здатний бачити тільки те, що йому під силу, то це зовсім не означає що це є істиною. Київ - для мене дійсно знаковий. Де б не давала концерти, я все одно повертаюся додому в столицю України – Київ" - розповідає Злата Огнєвіч.

У прес-службі розповіли Gazeta.ua, сценічне вбрання обрала насиченого синього кольору у стилі "електрик". Готувала номер довго разом з хореографом Олександром Лещенком.

Співачку звикли бачити в спокійному образі. Відколи вона склала мандат депутата Верховної Ради, повністю поринула у творчість. Стала більш відкритою. Свої пісні виконує під запальні танці.

Нагадаємо, після депутатської діяльності Злата Огнєвіч презентувала райдужний кліп "Кружева", де відверто у спідній білій білизні оголила струнку фігуру. У відеороботі артистка показала історію любовного трикутника. Злата і її партнер демонструють свої відносини завдяки сплетінню тіл в танці.

Зараз ви читаєте новину «Запальна Злата Огнєвіч шокувала відвертим декольте на церемонії "Yuna 2016"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути