неділя, 28 квітня 2024 04:06

Повністю оголена Періс Гілтон знялась для глянцю
5

Періс Гілтон
Фото: The Morelli Brothers
Періс Гілтон
Періс Гілтон
Періс Гілтон
Періс Гілтон

Світська левиця 43-річна Періс Гілтон знялась для обкладинки журналу Flaunt.

На головній сторінці зірка позувала повністю оголеною. Крім цього постала перед камерами у білизні та панчохах. На решті кадрів Періс фотографувалась у майці, через яку просвічувалися соски.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 60-річна жінка вперше виграла конкурс краси: дивіться її фото

В інтерв'ю Гілтон поділилася своїми думками про любов. Зазначила, що їй вдалося пережити внутрішні травми завдяки чоловіку Картеру Реуму.

"Я дивлюсь на кохання зовсім по-іншому, ніж раніше. Колись я пережила багато травм і болю, тож побудувала таку велику стіну навколо свого серця й нікого не впускала. Тільки тоді, коли я вже була зі своїм чоловіком, я відчула себе у такій безпеці, що він зруйнував стіни. Тепер, коли у мене є син і донька, я відчуваю ту любов, якої ніколи раніше не відчувала", - зазначила світська левиця.

Раніше Гілтон опублікувала кадри з донькою Лондон Мерілін Гілтон-Реум, яка народилася від сурогатної матері. Зіркова мати позувала у білому сарафані, а дівчинка була одягнена в мереживну сукню та рожеву пов'язку.

Зараз ви читаєте новину «Повністю оголена Періс Гілтон знялась для глянцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути