субота, 27 червня 2015 12:05

Злата Огневич щоранку займається балетом

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Співачка та народний депутата України Злата Огневич займається балетом перед роботою, про це вона розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Це правда, в 6 ранку встаю їду на тренування очі злипаються, але як тільки сідаю у перше пліє, одразу прокидаюсь, - говорить Злата Огневич, - це була моя дитяча мрія, і мама не віддала мене у балетне училище тому що тато був військовий і ми переїжджали з місця на місце, а коли я побачила перший раз балет, "Лебедине озеро", мені було роки 4, мама сказала: ні - не зможемо".

Задля улюбленої справи співачка сидить на дієті.

"Якщо сидіти на дієті, на балерину схожа на пуантах. Після 2 років занять проявила сміливість, сказала давай спробуємо пуанті, робить педагог зауваження, у мене вже краще виходять піруети, фуете, та аттітюд, зараз я знайшла свою точку опори і намагаюсь крутити, - говорить зірка, - я зараз перейшла на солодощі органічні, не їм торти магазинні, це трансжири, це не горить. Я зараз дуже строго слідкую, що і я їм: щось перемкнулось у свідомості, дотримуюсь здорового стилю життя - багато спорту, не їсти кілограм "Київського торту" в день. Раніше я могла з'їсти кілограм "Київського торта" за вечір під фільм, ті приятелі, які бачать мене, кажуть, що я схудла".

Зараз ви читаєте новину «Злата Огневич щоранку займається балетом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути