понеділок, 22 грудня 2014 17:30

Зірки без білизни: парад "голих" суконь 2014
15

2014 рік видався багатим на провокативні образи зірок, велика кількість знаменитостей дозволила собі прийти на публічні заходи без білизни і хизуватися тілом у так званих "голих" сукнях.

 Лілі Ольдрідж

Лілі Ольдрідж модель Victoria's Secret у напівпрозорій сукні від Calvin Klein завітала на церемонію CMA Awards 2014

 

Міранда Керр

Інша красуня, колишній ангел Victoria's Secret прийшла на церемонію Золотого Глобусу 2014 у чорній сукні яка ледь притримувалася булавками і демонструвала повну відсутність спідньої білизні на моделі.

Автор: Reuters
 
 
Ріта Ора
Співачка Ріта Ора похизувалась стрункими ніжками у червоній сукні Donna Karan Atelier, вбрання не тільки демонструвала різні форми зірки, а і відсутність спіднього на ній.
Автор: Reuters
 
Автор: Reuters
 

Кендал Дженнер
Сестра Кім Кардаш'ян 19-річна Кендалл Дженнер йде стопами відомої старшої сестри, дівчина яка активно розвиває модельну кар'єру завітала на церемонію MuchMusic Video Awards у сукні яка оголила її стегна і навіть не залишила надії на те що на дівчини є труси.

Автор: Reuters
 
 
Співачка Бейонсе на 2014 MTV VMAs теж поексперементувала з сукнею
Автор: Reuters
 
 
Періс Гілтон
Світська левиця та ді-джей Періс Гілтон засвітила підтягнуте тіло у прозорій сукні на вечірці Пі Діді перед врученням Grammy у Лос-Анджелесі Los Angeles.
Автор: Koi Sojer/PacificCoastNews
 
 
Дженніфер Лопес у сріблястій сукні вражала довгим ногами на червоній доріжці MTV VMA
Автор: Reuters
 
 
Дженніфер Лоуренс, яка 2014 року стала жертвою сексуального скандалу навколо викрадення хакерами її оголених фото, похизувалась своїми принадами ще у січні цього року на заході Vanity Fair, перед Оскаром. Зірка з'явилась у короткій прозорій сукні Tom Ford.
Автор: Reuters
 
 
Блеона Керети
Зірка реаліті-шоу Блеона прийшла на червону доріжку American Music Awards 201, це змусило її батьків після її вичинку від сорому не покидати будинок.
"Вони не залишають квартири. Вони не хочуть виходити, - розповіла зірка у інтерв'ю Us Weekly, - але я кажу: "народ, все чудово". Вони відповідають: "Ти про що? Ти була вчора гола", а я говорю: "Це весело. Повірте мені". Блеона відома як "Мадонна в Албанії" і сама в захваті від свого еротичного вбрання.
Автор: Reuters
 

"Ця сукня від кутюр Шала Доріц, - говорить зірка про прозоре вбрання, в якому була на American Music Awards, - воно було у повному сенсі пошите на мені, вони почали у 10 годин ранку. І це забрало 4 години. Вони все робили голками та нитками, дякую Богу, що я встигла прийняти душ перед тим як вони прийшли", - сказала Блеона.
Автор: Reuters
 

Зірка відзначила, що у вбранні некомфортно було сидіти під час заходу, але воно було того варте.
 
Першість у параді "голих" суконь" можна віддати співачці Ріанні і не тільки за найпроковативнішу сукню, а і за кількість виходів у них.
Автор: Reuters
 
Автор: Reuters
 
Автор: Reuters
 
 
Зараз ви читаєте новину «Зірки без білизни: парад "голих" суконь 2014». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути