четвер, 28 травня 2015 12:53

Зірка "Гри престолів" розповіла, чому відмовилась зніматися у "50 відтінках сірого"
3

Зірка "Гри Престолів" Емілія Кларк, що грає Дейенеріс Таргаріен знялася у фотосесії для Marie Claire, а також розповіла, що відмовилася від ролі Анастейші Стіл у фільмі "50 відтінків сірого" через "занадто відверті сцени".

Емілія просто злякалася бути занадто "типовою" в ролі Анастейші.

"Я б дуже хотіла попрацювати з Сем Тейлор-Джонсон, вона дивовижна жінка! Але у фільмі занадто багато оголених сцен. Природно, я не можу сказати, що я ніколи не буду зніматися оголеною, але я просто побоялася застрягти в тій ролі", - розповіла Емілія.

Примітно, що в серіалі "Гра Престолів" актриса, яка грає Дейенеріс Таргаріен, теж відмовляється оголюватися. Нещодавно ЗМІ розкрили ім'я дублерші, яка грала в картині все оголені сцени за Емілію.

Також Емілія розповіла як готується до ролі Сари Конор в новому "Термінаторі"

"Ця зброя неймовірно важка. Ти багато з нею бігаєш і повинна з ним поводитися краще ніж чоловіки", - говорить Емілія Кларк.

Нагадаємо, продовження гучного фільму "50 відтінків сірого" під назвою "На 50 відтінків темніше" вийде на екрани лише в лютому 2017 року. У проекту поки немає режисера (Сем Тейлор-Джонсон від роботи над сиквелом відмовилася), а написанням сценарію, як стало відомо зовсім недавно, займеться Ніл Леонард - чоловік Е.Л.Джеймс. У новій стрічці знову з'являться Дакота Джонсон і Джеймі Дорнан.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Гри престолів" розповіла, чому відмовилась зніматися у "50 відтінках сірого"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути