понеділок, 16 грудня 2013 10:12

Вєрка Сердючка розповіла, чому не втручається у політичне життя

Автор: фото: serduchka.org
 

Днями велика кількість артистів з Росії та України завітала на зйомки традиційного новорічного концерту "Пісня року" у Москві, серед гостей була і Вєрка Сердючка. За словами зірки, вона святкує останнім часом Новий Рік окремо від мами, про це вона розповіла у інтерв'ю Катерині Осадчій у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Ми завжди відштовхуємося від назви року. Це рік коня, рік прийде дерев'яного  і синього коня, ось і я  буду синьою і дерев'яною – шуткує зірка, - ми будемо, як коні скакати з нашим балетом, тому що все-таки наступного року ми не колектив, а табун".

Вєрка Сердючка також розповіла, чому не бере участь у політичному житті України.

"У мене все тихо, дуже спокійно, я не втручаюсь у ситуації політичні, що я тільки не казала, я сказала "Лаша тумбай" так ледь з розуму не зійшли, якщо я скажу правду, навіщо нам стільки хворих на голову. Начебто я грамоту отримала у школі. Тому я у політичне життя не втручаюсь", - говорить Вєрка Сердючка.

Нагадаємо, велика кількість українських артистів вже висловила свою думку з приводу політичних подій в Україні, а нещодавно відбувся на Майдані масштабний концерт гурту "Океан Ельзи" у "золотому" складі.

Зараз ви читаєте новину «Вєрка Сердючка розповіла, чому не втручається у політичне життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути