вівторок, 09 серпня 2016 14:29

Володимир Горянський відпустив вуса і почав колекціонувати зброю
4

Фото: Прес-служба

У мережі з'явилися фотографії відомого актора Володимира Горянського в новому несподіваному амплуа. На знімках Володимир у великому кабінеті позує у військовому мундирі з серйозним виразом обличчя. Улюбленого українського актора в такому образі глядачі побачать на екрані телеканалу "1+1" цієї осені в новому комедійному серіалі "Найкращий" тиждень мого життя"- адаптації популярного британського серіалу, знятого продакшном "Імперія Добра" під керівництвом Антона Лірника. Режисером картини виступив Семен Горов.

У серіалі "Найкращий" тиждень мого життя" Володимир Горянський зіграв мужнього генерала у відставці, турботливого батька та люблячого чоловіка. Як зазначив Володимир, воює його персонаж тільки всередині сім'ї, з нареченим доньки, і в одній з серій ледь не застрелив власного зятя:

"За сюжетом мій персонаж зустрічає гостей: за тиждень до весілля в батьківський будинок приїжджає його донька з обранцем. Досвідчений військовий зі стажем починає перевіряти майбутнього зятя на міцність. Це призводить до яскравих і комічних ситуацій. У серіалі ніякої стрілянини немає, є тільки мисливська рушниця, з якою генерал один раз з'являється, коли намагається захистити свій будинок від нареченого доньки. Вся військова колекція батька сімейства висить в більярдній - це зброя, яку він збирає, але там не тільки пістолети, а й старі арбалети, якісь мечі. Мій персонаж довго "бореться" з зятем, і неможливо передбачити, чи завоює обранець дочки його прихильність".

Володимир Горянський прокоментував зміну іміджу і розповів, що в ролі сучасного генерала опинився вперше:

"Я грав військових різних рангів: генералів, рядових, матросів. У цьому плані в мене палітра досить широка. Але сучасного генерала я грав вперше. Мій персонаж у відставці, і намагається застосувати свій суворий військовий характер у будинку. Але його генеральська форма і підтяжки не завжди "працюють" для сім'ї. Напевно, в цьому і полягає його внутрішній парадокс і комедійність цього образу. Нічого спільного між мною в реальному житті і серіальним персонажем немає".

Варто зазначити, що в 8-серійній комедії "Найкращий" тиждень мого життя" знімалися українські актори Володимир Горянський, Ольга Сумська, Юрій Горбунов, Костянтин Октябрьський, Катерина Вострікова та інші.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Горянський відпустив вуса і почав колекціонувати зброю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути