середа, 19 жовтня 2016 14:49

Водянова розповіла, чому не виходить заміж за мільярдера

Водянова розповіла, чому не виходить заміж за мільярдера

Супермодель Наталя Водянова народила двоє дітей в союзі з бізнесменом Антуаном Арно. Проте пара не поспішає з офіційним оформленням своїх відносин. Про весілля поки що не йде й мови. У недавній розмові з російськими журналістами Наталя розповіла, чому її весілля з Антуаном захід поки що нездійсненний.

Виявляється, вся справа в труднощах організації і брак на це часу.

"Я витрачаю стільки сил на організацію благодійних балів, аукціонів та інших заходів, пов'язаних з роботою мого фонду " Оголені серця ". Навіть страшно уявити, скільки потрібно буде витратити енергії й часу, щоб організувати наше весілля. Непідйомна робота. (Сміється.) Я ж хочу, щоб все було красиво. Не просто церемонія повинна бути, а по-справжньому прекрасне, урочисте, зворушливе весілля. І щоб всім численним близьким і друзям вистачило уваги. Потрібно не поспішаючи продумати всі деталі. Давно могли б просто розписатися. Але Антуан хоче, щоб все було по-справжньому, щоб я - в білій сукні ... "

Водянова була досить відверта й зізналася, що є ще одна причина, чому вони не поспішають опинитися біля вівтаря, щоб сказати один одному "так".

"Нам з Антуаном добре разом. І з кожним днем ​​все краще. Краще, ніж було п'ять років тому. І, по суті, звичайно ж ми не вільні. Ми - чоловік і дружина. Страшно змінювати навіть дрібниці ... А тут - весілля...Особливо коли одного разу обпікся...А раптом щось зміниться в гірший бік? Але, звичайно, ми рано чи пізно одружимося. Якщо, не дай Бог, щось трапиться, ми зобов'язані, в тому числі заради дітей і заради один одного, мати офіційне право приймати важливі рішення. Але поки це не актуально. Зараз не хочеться чіпати те, що так дивно працює".

Зараз ви читаєте новину «Водянова розповіла, чому не виходить заміж за мільярдера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути