пʼятниця, 21 листопада 2014 13:55

Віра Брежнєва стала послом ООН
5

Співачка Віра Брежнєва приєдналася до руху ООН проти ВІЛ - вона стала послом доброї волі ООН і отримала сертифікат, який підтверджує цей факт.

В найближчі два роки Віра буде брати участь в акціях, які спрямовані на профілактику ВІЛ-інфекцій, курирувати Європейський регіон і Центральну Азію.

"Я хочу, щоб наші амбіції стали реальністю. Щоб народжувалися здорові діти і менше людей заражалися вірусом ВІЛ. Для мене це велика відповідальність ", - заявила сама Брежнєва.

Відзначимо, що для подібної місії ООН вибирає найбільш відомих і впливових жінок. Крім Брежнєвої серед послів значаться Шарліз Терон, Наомі Уоттс, Вікторія Бекхем, Анджеліна Джолі.

Віра сказала, що особливу увагу буде приділяти захисту прав ВІЛ-інфікованих жінок. До 2020 року Брежнєва має намір зробити практично нереальне - скоротити смертність від СНІДу з 1, 5 мільйонів до 300 тисяч осіб.

До речі, Брежнєва не перший рік веде благодійну та громадську роботу. Кілька років співачка допомагає онкохворим дітям завдяки своїй організації "Промінь Віри":

"Я виросла в малозабезпеченій сім'ї, тому добре знаю, що таке, коли не вистачає іграшок, хороших книг ... Мені давно хотілося допомагати іншим. Але, щоб це робити, потрібні були кошти! Пропрацювавши кілька років у шоу-бізнесі і отримуючи хорошу зарплату, я зрозуміла, що забезпечила собі побут, і в мене тепер є можливість допомогти іншим жити по-людськи ", - каже Брежнєва.

Зараз ви читаєте новину «Віра Брежнєва стала послом ООН». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути