пʼятниця, 19 серпня 2016 12:46

Віра Брежнєва розповіла про зйомки на шовкових простирадлах

Автор: Соціальні мережі
 

Співачка Віра Брежнєва розповіла про зйомки кліпу "Кохання у великому місті". Зірка на своїй сторінці у соціальній мережі вже не вперше ділиться з прихильниками подробицями зйомок того чи іншого кліпу.

"Яскравого дня всім !!! а у нас продовження #VBfacts за хронологією йде: Кліп "Кохання у великому місті"! І він має безпосереднє відношення до однойменного фільму, де я дебютувала, як актриса. Кінець 2008 р 1) Третій кліп, який складно назвати повноцінний кліпом. Це відео до саундтреку. Саундтрек фільму "Кохання у великому місті". І створювали його теж незвично. Взяли кадри з фільму. Дозняли мене. І змонтували разом. Так робляться майже всі відео до саундтреків. 2) знімав незнайомий мені до цього режисер # ЖеняМітрофанов. 3) До організації цих зйомок я взагалі не мала ніякого відношення. Просто приїхала на майданчик, і тільки там дізналася, яким це відео буде. Що за декорації і тд.

4) Побачила штори і ліжко з шовковими простирадлами РОЖЕВОГО кольору !!!! Була в шоці.))) Тому що на той момент у мене найнелюбимий колір був - рожевий))) навіть засмутилася трохи.

Читайте також: Віра Брежнєва розповіла, чому її пісню відмовились брати на телебачення

5) попередньо не було примірок, тому речі теж приміряла відразу на майданчику. Один з варіантів був - блискучі легінси (їх просто треба було бачити на мені - # самкатюленя) 6)на майданчику я взагалі нікого не знала, крім візажиста: Тані Харькової @harkoff_makeup, яку привезла з собою. Тому відчувала себе спочатку дивно. Потім пішов процес і мене вже було не зупинити))

7) один з варіантів кадру був: в ліжко посередині врізаний батут, щоб я на ньому стрибала. Але це було так жахливо і небезпечно, що я від цього варіанту відмовилася.

8) вид на місто в кліпі - графіка. Коли знімали, вікна заклеїли спеціальною плівкою одного кольору. Але у мене чудово виходило представляти там улюблений Нью-Йорк, місто, в якому знімали сам фільм. 9) знімали відео в грудні, на майданчику було дуже холодно (а шовкові простирадла взимку не гріють), тому в чашці під час зйомок - справжній чай)) пила і грілася)) 10) телефон в кадрі не мій 😉 зараз всі вже знімають сучасні гаджети, а тоді ..)) 11) дуже люблю цей фільм, тому полюбила і кліп, навіть рожевим", - написала Віра Брежнєва.

Зараз ви читаєте новину «Віра Брежнєва розповіла про зйомки на шовкових простирадлах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути