середа, 17 серпня 2016 15:15

Віра Брежнєва розповіла, чому її пісню відмовились брати на телебачення

Віра Брежнєва продовжує ділитися з прихильниками подробицями своєї творчості і розкриває секрети зйомки свого другого кліпу. Інформацією поділилась на своїй сторінці у соціальній мережі.

Автор: Соціальні мережі
 

"Продовжуємо #VBfacts 💥 "Нірвана" 2й сольний кліп. 1) Продакшн: Листопад 2008 року. Режисер: Алан Бадоєв @alanbadoev / Стиль: Ольга Навроцька @navro

MakeUp: Тетяна Харкова @harkoff_makeup / Волосся: Сергій Троско, Ігор Ломов

2) Знімали 2 дні. Було так легко і спокійно, (особливо в порівнянні з першим кліпом), тому що не було переробок і нічних зйомок.

Просто як два 12ти годинних робочих дня.

3) Запросили нового оператора - Влад Опельянц (Опель). До цього не були знайомі і було навіть трохи страшно працювати з новою людиною. Але ми так сподобалися один одному при знайомстві, що надихнулися і з задоволенням без напрягів зробили цю роботу. Світло вийшло нереальне!! (Якщо уважно подивитися відео - в ньому тонка гра світла). 4) Бубен шаманський зі справжньої шкіри був привезений з Анадиря, коли я в складі групи Віагра була на гастролях на Чукотці.

5) Білий порошок в кліпі - звичайна мука 😝. 6) Павука знімали не при мені !! Я павуків боюсь !!)) 7) Це одна з найулюбленіших робіт в моїй творчості. І пісня, і кліп. Хоча на телеканали і радіо не брали, з поясненням: не формат! 8) Коли робили пост-продакшн, людина, яка робила, мене не знав, тому на всіх кадрах "прибрав" мою родимку 9)Танцювала в кліпі сама) і сама ж потім здивувалася гнучкості) на що людина в пориві здатна! )) 10) За 2 дні до зйомок я бігла на примірку костюмів, перестрибувала через двері в воротах і розбила голову трохи вище лоба)) підсумок - швидка, зашили, 6 швів, волосся в зеленці). Так я через 2 дні і знімалася)) найболючіше було робити укладку)", - підписала зірка фото з кліпу.

Нагадаємо, раніше зірка на сторінці у соціальній мережі поділилась фото, на якому займається підготовкою одного з весіль клієнтів своєї весільної агенції.

"Ось так весело проходять підготовки до наших весіль", - підписала знімок Віра Брежнєва. На фото вона сміється разом з партнеркою по бізнесу Анною Чупріс.

Читайте також: Донька-модель Віри Брежнєвої похизувалась довгими ногами у купальнику

Зараз ви читаєте новину «Віра Брежнєва розповіла, чому її пісню відмовились брати на телебачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути