Ексклюзиви
четвер, 11 серпня 2016 17:27

Донька-модель Віри Брежнєвої похизувалась довгими ногами у купальнику

Автор: Соціальні мережі
 
Автор: Соціальні мережі
 

Донька співачки Віри Брежнєвої починаюча модель Соня Кіперман відпочиває у Іспанії. Дівчина купається у морі та засмагає. Соня встигає ділитися з підписниками у соціальній мережі фото.

На знімку, який Соня підписала "Ти мене втратив", вона плескається у морських хвилях у купальнику, демонструючи підтягнуте тіло.

Читайте також: Віра Брежнєва у спокусливому купальнику стала серфінгісткою

До речі, раніше Віра Брежнєва розповідала, що хоче дати дітям можливість вибору спеціальності, щоб вони займалися тим, чим би їм хотілося.

Нагадємо, Брежнєва розповіла, що у школі працювала посудомийкою.

"Ким я тільки не була у своєму житті, навіть посудомийкою у кафе, але бармен це була вища каста, бармен заробляє більше, ніж посудомийка і поестетичніше це виглядає і відбувається, - говорить співачка, - я посудомийкою стала по протекції сестри Галі. Я ще навчалась у школі, у 11 класі. Працювала з 15.00 -23.00, тому зі школи встигала. робила уроки у кафе "Дюна", поки нікого з відвідувачів не було. Потім вже приходили люди. Найнеприємніше - це попельнички, тому що у них вдавлюють сильно попел і доводилось діставати, і жуйки. Це ненормально, коли діти працюють. Дай Боже, нам жити так, щоб наші діти хоча б до повноліття не працювали. Але у Дніпродзержинську була така ситуація. Мені круто було, що я пішла і заробила, і принесла додому 5 гривень, у мене це ставка була".

Зараз ви читаєте новину «Донька-модель Віри Брежнєвої похизувалась довгими ногами у купальнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути