пʼятниця, 06 березня 2015 19:22

Він був шокований і стогнав - свідок аварії розповів, як рятував Гаррісона Форда

Автор: Reuters
 

Доктор Санджай Кхурана грав на сьомій лунці у гольф клубі Penmar Golf Course, коли літак з актором Гаррісоном Фордом впав на газон.

Лікар у інтерв'ю CBS Los ngeles та ABC News розповів подробиці того що сталося з зіркою.

"Я впізнав його обличчя. Це був Гаррісон Форд, - говорить Санджай ABC News., - я достатньо старий чи молодий, адже дивився всі "Зоряні війни", тому знав напевно".

"Він стогнав, був шокований і мучився від болю, - говорить чоловік, - інші гравці у гольф побачили, що від літака тягнеться струмок бензину, тому ми закидали його землею,щоб це не призвело до вибуху. Я хотів дістати Гаррісона Форда безпечно, і щоб не здійнялася пожежа".

Лікар закріпив спину та шию актора паском, а також виміряв кров'яний тиск, тоді зірку доправили до лікарні.

Нагадаємо, 72 річний актора Гаррісон Форд сьогодні не впорався з керуванням ретро літака WW2, у нього не було іншого виходу як приземлитися, що йому вдалося доволі безпечно. У лікарні йому надали медичну допомогу і запевнили, що він повністю одужає найближчим часом, йдеться у офіційній заяві прес-секретаря зірки.

"Ти не кожного ранку, коли йдеш на гольф, очікуєш, що допомагатимеш комусь, хто впав у літаку і кого ти бачив у кіно. Але я маю більше, ніж десятирічний досвід роботи лікарем, тому знаю, що вчиняти у такій ситуації", - сказав Раджаханс Кхурана.

Зараз ви читаєте новину «Він був шокований і стогнав - свідок аварії розповів, як рятував Гаррісона Форда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути