пʼятниця, 07 жовтня 2016 10:05

Вікторія Бекхем шкодує про високі підбори під час вагітності

Вікторія Бекхем шкодує про високі підбори під час вагітності

Вікторія Бекхем визнана ікона стилю і іменитий дизайнер, а колись модні пристрасті зірки були агресивні міні-спідниці, супервідверте декольте, кричущі забарвлення нарядів.

"Чомусь раніше мені здавалося нормальним носити латексні комбінезони. Коли я була вагітна Ромео, то постійно ходила на величезних каблуках. Пам'ятаю, як гуляла по Діснейленду на "лабутенах" - і це на дев'ятому місяці вагітності!", - зізналася Бекхем в інтерв'ю журналу The Edit.

Згодом Вікторія усвідомила свої помилки і знайшла свій власний, вкрай стриманий, стиль. Тепер зірка в будь-який час доби виглядає бездоганно:

Читайте також: Вікторія Бекхем сказала, які пісні хотіла б почути від Spice Girls

"Навіть якщо тебе не переслідують папараці, поруч завжди є люди, які хочуть зробити з тобою селфі. У кожного є камера в телефоні. Так що доводиться бути постійно готовою до атаки", - розповідає Бекхем.

В її косметичці є засоби, які допомагають виглядати свіжо навіть після виснажливого перельоту. За шкірою дружина Девіда Бекхема взагалі доглядає дуже трепетно:

"У мене раніше була дуже проблемна шкіра, поки я не знайшла чудового дерматолога. Він порадив мені кожен день їсти червону рибу - на сніданок, обід або вечерю. І дійсно все пройшло", - говорить знаменитість.

Дизайнер разом зі старшим сином Брукліном полетіла до Кенії з благодійною місією в рамках своєї роботи послом доброї волі ООН по боротьбі зі СНІДом.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Бекхем шкодує про високі підбори під час вагітності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути