вівторок, 04 жовтня 2016 18:41

Вікторія Бекхем сказала, які б пісні хотіла почути від Spice Girls

Вікторія Бекхем сказала, які б пісні хотіла почути від Spice Girls
Reuters

Вікторія Бекхем мама чотирьох дітей - 17-річного Брукліна, 14-річного Ромео, 11-річного Круза, і 5-річної Харпер - розповіла в інтерв'ю The Sunday Times, як встигає приділяти достатньо часу чоловікові, дітям і роботі.

"Часом мені здається, що розриваюсь між усіма. Чим старше стають діти, тим з ними доводиться важче. Дуже важливо стежити за тим, щоб кожен з них отримував потрібну кількість персональної уваги батьків. Я ніколи не можу лягти спати рано, тому що намагаюся встигнути застати Брукліна, а потім приділити час Харпер. а ще у мене є Девід і робота. Нерідко відчуваю себе винуватою, якщо пропускаю спілкування з дітьми", - зізналася Вікторія.

Дизайнер, яка на минулому Тижні моди в Лондоні представила колекцію засобів для макіяжу спільно з Estee Lauder, в сфері моди і краси не втомлюється заявляти про себе. Вікторія зізналася, що іноді їй доводиться ховатися від членів сім'ї, щоб встигнути залагодити ділові питання.

"У відпустці і в вихідні я ховаюся в туалеті або комірчині, тому що мені потрібно терміново відповісти по електронній пошті. Намагаюся робити це не на очах у дітей і чоловіка, тому що не хочу зазіхати на сім'ю. Чи не займаюся роботою скільки хочу. Єдина людина , якій щось прагну довести, це я сама. Мені потрібно постійно це робити. Мені здається, батьки, Девід і діти не розуміли, на що я витрачаю забагато сили, поки не прийшли на модне шоу ", - розповіла колишня учасниця Spice Girls.

До слова, її колеги по дівочій поп-групі - Емма Бантон, Джері Холлівелл і Мелані Браун - оголосили про возз'єднання і створенні колективу GEM. Вікторії Бекхем заявила, що не братиме участь в цьому проекті і висловила сумнів в доцільності обробки хітів Spice Girls.

"Я думаю, що вони повинні працювати з новим матеріалом, тому що минуле Spice Girls унікально. Мені стало б трохи сумно, якби вони вирішили переспівати наші старі хіти. Досвід роботи в популярному музичному колективі багато чому навчив мене. А головне тому, як можна в одну хвилину все отримати, а потім втратити. Мені було дано другий шанс, і я не збираюся провалити його". - сказала Вікторія Бекхем в інтерв'ю.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Бекхем сказала, які б пісні хотіла почути від Spice Girls». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути