субота, 15 жовтня 2011 13:07

Віктора Павліка з дружиною після сварок мирить син

Віктора Павліка з дружиною після сварок мирить син

Син співака Віктора Павліка 12-річний Павло мирить своїх батьків після сварок. Для цього чекає, доки вони перестануть кричати, і підходить спочатку до тата, а потім до мами, щоб їх помирити.

"Ну що вам сказати, сваряться вони часто. А я їх мирю. От сьогодні посварилися, чи є у перепелів кишки. Мама їх готувала, і хотіла почистити. А тато сказав, що їх цілими треба запікати. Я прийшов і кажу, яка вам разніца, чи є в тих ціплятах кишки, це ж мамина робота, то хай вона її сама робить. Тільки говорити це треба, коли вони пересваряться, перестануть кричати. Бо як не перестануть, то й на мене можуть накричати ні за що", - витирає заляпані фарбою пальці 12-річний Павло Павлік.

Павло не хоче бути співаком, як його батько, бо це забирає багато часу.

"Буду стоматологом чи ветеринаром, але точно не співаком, як тато. У нього хороша робота, але він весь час тільки на роботі. З мамою ми гуляємо, ходимо в гості. А папа або на гастролях, або на концерті. Навіть якщо він в місті, то повертається пізно, коли я вже сплю. А я хочу з ним гуляти. Бо всі друзі знають, що в мене знаменитий тато, хочу їм його показати ближче" — сказав Павло.

Нагадаємо, 43-річний Віктор Павлік має йорка Бусю. Купив його три роки тому в Дніпропетровську. За його словами, собака краде цукерки.

Зараз ви читаєте новину «Віктора Павліка з дружиною після сварок мирить син». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути