вівторок, 13 вересня 2011 17:54

"Виходило, що піарюся за рахунок мами" — Антоніна Матвієнко

"Виходило, що піарюся за рахунок мами" — Антоніна Матвієнко

Антоніна Матвієнко не засмутилася, що не стала "голосом країни". Про це вона розповіла у коментарі Gazeta.ua.

"Моя мама засмутилася більше, ніж я. Я дорожу тим, що народ дізнався, що є така Тоня Матвієнко. Бо виходило, що постійно піарюся за рахунок мами. Зараз відпочину трохи від проекту і буду співати", - зізнається Антоніна.

Антоніна розлучена. Виховує 12-річну доньку Уляну.

"Вийшла заміж у 17 років. А чому б і ні? Насамперед треба пам'ятати, яка місія у жінки на Землі. По-друге, у нас були прекрасні стосунки із чоловіком, ми любили одне одного. Познайомились з ним на Майдані, коли катались на роликах. Він знав, хто мої батьки. І взагалі був достойним чоловіком, за котрого варто було б вийти. Старший мене на сім років, розумний, талановитий. Батьку також подобався. Він його вважав своїм сином. В нас було все добре, але чому ми розійшлись — не скажу. Зараз у нас хороші стосунки, але в нього своє життя, в мене своє", - зауважує співачка.

Донька Уляна закінчила сьомий клас.

"Вона гарно вчиться, але лінується. Ходила на бальні танці, потім перейшла на сучасні. Хочу віддати її на курси англійської. Стала вже така доросла. Колись любила, щоб зранку на ліжку лежав одяг на день. А зараз не дай Бог, щоб я їй щось поклала. Вже на море сама чемодан збирала. Навіть водить машину. Дозволяю їй їздити по рівній дорозі. Якщо натисне на газ, то і на гальма зможе натиснути. А в крайньому випадку я можу і ручником загальмувати", - підкреслила Антоніна Матвієнко.

Зараз ви читаєте новину «"Виходило, що піарюся за рахунок мами" — Антоніна Матвієнко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути