понеділок, 18 лютого 2013 09:32

Відома кантрі-виконавиця застрелила себе

Популярна кантрі-виконавиця Мінді Маккріді була знайдена мертвою на порозі власного будинку з вогнепальним пораненням. Причиною смерті називають самогубство.

Відома американська виконавиця Мінді Маккріді вкоротила собі віку. Жінці було 37 років. За даними поліції штату Арканзас, жінка з вогнепальною раною була знайдена в неділю на ганку свого будинку в місті Хібер-Спрінгс. Мотиви, що змусили Маккріді покінчити з життям, поки неясні. У співачки залишилися два сини - шестирічний Зандер і Зейн, якому ще не виповнилося й року.

Мінді Маккріді почала співати в церковному хорі ще в ранньому дитинстві, а в 18 років переїхала в місто Нешвілл, штат Теннессі, відоме як "столиця музики кантрі". Її дебютний альбом Ten Thousand Angels, випущений в 1996 році, став мультиплатиновим. Всього за свою кар'єру співачка випустила п'ять альбомів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співачка Шинейд О'Коннор госпіталізована після спроби самогубства

Відзначимо, що недавно інша відома виконавиця Шинейд О'Коннор так само намагалася звести рахунки з життям. На щастя, її спроби покінчити з собою не увінчалися успіхом. Причина була в швидкоплинному шлюбі артистки з Баррі Херріджем, що тривав рекордні 16 днів, а потім через свій мікроблог артистка зверталася до прихильників за психологічною допомогою. У підсумку фанати порадили їй звернутися за професійною медичною допомогою.

Однак О'Коннор чесно намагалася боротися зі своїми проблемами і навіть давала концерти. Але в підсумку артистка зізналася, що не може впоратися з розладом. "З неймовірним прикрістю я змушена оголосити, що всі гастролі відміняються через моє погане самопочуття, викликане біполярним розладом. Я приношу щирі вибачення за всі складнощі, які можуть через це виникнути", - розповіла співачка.

Зараз ви читаєте новину «Відома кантрі-виконавиця застрелила себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути