пʼятниця, 18 травня 2012 05:30

Приходько двічі хотіла накласти на себе руки

Автор: фото з сайта www.modna.com.ua
  Співачка Анастасія Приходько (ліворуч) із матір’ю Оксаною Михайлівною. Позаторік артистка народила доньку Нану від грузинського бізнесмена Нурі Кухілави. Живе з ним у цивільному шлюбі. Дитиною опікується бабуся
Співачка Анастасія Приходько (ліворуч) із матір’ю Оксаною Михайлівною. Позаторік артистка народила доньку Нану від грузинського бізнесмена Нурі Кухілави. Живе з ним у цивільному шлюбі. Дитиною опікується бабуся

Співачка 25-річна Анастасія Приходько говорить, що двічі намагалася вкоротити собі віку.

— Коли ми з мамою потрапили в аварію, мені так було погано, що я надумала скочити з мосту, — розповідає. — Мама перенесла 12 операцій, тому мені доводилося все робити самій: готувати, прибирати, заробляти гроші й ходити на навчання. Я тоді ще у школі вчилася. Одної ночі я пішла на міст, щоби піти з життя. А надворі ж зима. Я постояла з годинку на вулиці, подивилася на лід унизу, охолола трохи і пішла додому — жити далі.

Удруге їй захотілося померти після того, як вона посіла 11-те місце на пісенному конкурсі Євробачення-2009. Тоді Приходько виступала від Росії.

— Я хотіла, щоб мій спів приносив людям радість, а на мою адресу посипалася купа бруду і брехні. Я зайшла у ванну, відкрила кран, порізала руки і дивлюсь, як вода починає рожевіти. І тут у голову наче щось стукнуло: "Йо-ма-йо, що ж я роблю? Я ж можу ще чоловіка знайти, дитину народити".

— Для потенційних самогубців особливо небезпечні періоди, коли місяць уповні, — каже столичний біоенергетик Ліля Хасалаєва. — У мене був випадок у практиці, коли хлопець і вішатися хотів, і вени різав, а на третій раз наковтався таблеток. Його не врятували. На повню підвищується нервозність, і люди стають дратівливіші. Місця суїцидів для здорових і врівноважених людей небезпеки не становлять. Дерева, на яких хтось повісився, викорчовують, а домівки освячує священик.

— Самогубство — великий гріх, і такі душі відразу потрапляють у пекло. Тому якщо з'являються помисли — треба йти на сповідь і причастя. Коли носити таку думку в голові, то лукавий колись таки спокусить, — говорить панотець Василь Храпчук із Тернопільщини. — Самогубців не відспівують в церкві й ховають без священика за межами кладовища. На  цвинтарі не можна. На їхніх могилах не ставлять хреста, за їхні душі не моляться в храмі й не подають за упокій. Якщо рідні роблять це і приховують від церкви,  то на них лягає великий гріх. Можна лише просити в Бога прощення замість покійника.

Зараз ви читаєте новину «Приходько двічі хотіла накласти на себе руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути