четвер, 16 червня 2011 14:05

Валіза Олександри Червоненко не долетіла до Ялти

Валіза Олександри Червоненко не долетіла до Ялти

Через проблеми із електрикою в аеропорту "Бориспіль" валіза із одягом Олександри Червоненко не прилетіла в Ялту.

"Коли вилітала на "Ялта-раллі", в Борисполі відключили світло, що мене просто шокувало. І власне через це моя валіза не прилетіла. Хоч на літак нас якось посадили, але без речей. І коли вже прилетіла в Ялту, купила собі одяг на всі три дні змагань. Мені ще й пощастило, бо потрапила якраз на сейл. Це були бренди молодих американських дизайнерів. Потратила тисячі дві-три гривень", - розповіла Саша Gazeta.ua.

Між тим на брендах модниця не помішана.

"Я не страждаю на брендоманію. Якщо річ якісна і гарно сидить, то яка різниця якого вона бренду. Люблю все змішувати та комбінувати. Можу поєднати сукню "Topshop" або "Zara" з дорогим взуттям. Або вдягти дорогі джинси і майку "H&M", - зауважила дівчина.

Нерідко донька екс-губернатора Запоріжжя Євгена Червоненка з'являється і в салонах краси.

"Сьогодні заїжджала робити зачіску. Мені витягнули волосся і трошки підкрутили на кінчиках. Мейк-ап роблю сама завжди. А взагалі в салон часто заходжу на манікюр-педикюр, масажі. Тиждень тому була у стоматолога в Києві. Плановий огляд. Зуби мають бути в гарній формі. За кордон до лікарів не їжджу. Це треба і квитки купувати, і там такі послуги значно дорожче, ніж у нас. Європейці навпаки до нас приїжджають лікуватися", - наголосила Олександра.

Зараз ви читаєте новину «Валіза Олександри Червоненко не долетіла до Ялти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути