вівторок, 30 квітня 2013 08:43

Валерія Коновалюк після піврічного медового місяця повернеться до роботи

Валерія Коновалюк після піврічного медового місяця повернеться до роботи
Валерія та Валерій Коновалюки Фото: jetsetter.ua

Травневі свята та Великодень новоспечене подружжя екс-регіонала Валерія Коновалюка та телеведучої Валерії Ушакової відзначатимуть вдома. Про це вони розповіли в коментарі Gazeta.ua.

"Травневі свята, через те, що це Великдень, ми будемо відзначати вдома. Це ж традиція бути на Великдень вдома, а ми її дуже шануємо. Навіть травневі. Ми настільки любимо бути в себе вдома, приймати в себе друзів. Бо весь час я дуже багато часу бував по відрядженнях, за кордоном. Тому зараз відчуваю особливе задоволення, коли я насолоджуюсь домашнім затишком", - зазначив Валерій Коновалюк.

До одруження з Валерієм Коновалюком Валерія працювала журналісткою. Вела програму про життя депутатів "Я так живу".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Валерій Коновалюк вивіз сина до швейцарських Альп

"Буду продовжувати знімати програми і невдовзі повернуся на екрани. В мене зараз медовий місяць, який ви знаєте, триває вже півроку. Щось затягнувся. Я не те щоб не збираюся ставати домогосподаркою. Я із задоволенням готую для свого чоловіка. Мені подобається готувати йому і йому подобається те, що я готую. Це ж я для коханого чоловіка роблю. Але до роботи буду, звичайно, скоро повертатися", - пообіцяла Валерія.

Зараз ви читаєте новину «Валерія Коновалюк після піврічного медового місяця повернеться до роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути