четвер, 25 квітня 2013 15:42

Влада Литовченко та Коновалюки прийшли послухати Ірину Білик та ТІК
14

Фото: Фото: Галина Остаповець

24 квітня Ірина Білик разом із Віктором Бронюком в рамках свого всеукраїнського туру виступили в Києві. Концерт дали в "Палаці Україна".

Близько сьомої на концерт сходяться зіркові гості. Серед них Влада Литовченко, артисти Марія Бурмака, Оксана Білозір, Віталій Козловський, Даша Астаф'єва, Віка із "НеАнгелів", Діма Коляденко та інші. Більшість зізнається, що прийшли послухати україномовні хіти Ірини Білик.

"Приємно, що українська пісня зараз лунає і відчуває дуже серйозну популярність. Тому дуже приємно бути тут, підтримати Ірину. Чекаємо додаткових талановитих речей, які вона напише. Слухаємо і Віктора Бронюка, але те, що сьогодні вони виступають удвох, багато про що говорить. Він теж дуже талановитий і ще не розкрив увесь свій потенціал", - зазначив "регіонал" Валерій Коновалюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Білик схудла під час гастролей

"Знаєте, мені дуже подобається Ірина "Франсуа, Франсуа" і "Одинокая", - додає дружина Коновалюка Валерія.

В Києві співаки дали свій 22 концерт у межах всеукраїнського туру. Це найбільше концертів в турі серед всіх артистів. Тому за такий рекорд потрапляють до Книги рекордів України. Тур триває вже 30 днів. Два останні виступи пройдуть в Сумах та Чернігові.

Зараз ви читаєте новину «Влада Литовченко та Коновалюки прийшли послухати Ірину Білик та ТІК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути