пʼятниця, 15 квітня 2016 11:07

Вакарчук і Дорн заспівають в дуеті на "Голосі країни-6"

Автор: Прес-служба
 

Минулої неділі в проекті "Голос країни" на телеканалі "1+1" стартував новий етап - "вокальні бої", після завершення якого кількість учасників в командах тренерів скоротитися вдвічі. Святослав Вакарчук, Тіна Кароль, Потап та Іван Дорн розбивають вокалістів на пари для виконання пісень в дуетах. Після виступу тільки один учасник дуету продовжує свою участь у проекті, а другий - залишає його. У кожного тренера є одна можливість "вкрасти" вокаліста, який вибуває, і забрати його до своєї команди.

Автор: Прес-служба
 

Другий раунд "вокальних боїв" "Голосу країни" телеглядачі побачать на "1+1" наступної неділі, 17 квітня о 21.00. Учасникам, які вийдуть на сцену, доведеться розширити свої музичні горизонти, проявити себе в новому амплуа і піти на сміливі експерименти, щоб отримати право продовжити участь у проекті. Їх емоційні виступи зворушать до сліз не тільки глядачів, але і тренерів, а запальні ритми світових хітів змусять танцювати весь зал.

Так, одним з яскравих моментів наступного випуску стане спільне виконання куплету з "гарячої" бразильської пісні в стилі "самба" "Mas que nadа" Іваном Дорном та Святославом Вакарчуком, а Тіна Кароль скине туфлі на високих підборах і станцює босоніж.

З легкої руки Івана Дорна на головну вокальну сцену вийде найоригінальніший дует його команди - музиканта в четвертому поколінні Влада Каращука і "названого брата" Дорна Стаса Корольова.

Фіналісту французької версії проекту "Голос країни" П'єру Еделю доведеться боротися із сильним суперником, який, як і він, зміг розвернути всі чотири крісла тренерів на "сліпих прослуховуваннях", а перед нігерійцем-хірургом Анянею Удогво стоїть ще складніше завдання - тренер Святослав Вакарчук приготував для нього культову українську пісню на слова Тараса Шевченка, яка є знаковою для кожного українця.

"Це велика відповідальність перед всім українським народом. Цю пісню знає кожна дитина. Мені доведеться битися із сильним суперником", - каже Аняня.

Хто з учасників успішно впорається з нелегкими завданнями тренерів, які неординарні дуети приготували Святослав Вакарчук, Тіна Кароль, Потап та Іван Дорн, хто з вокалістів отримає другий шанс, завдяки "крадіжці", - про це телеглядачі дізнаються у неділю, 17 квітня о 21.00 на телеканалі "1+1".

Зараз ви читаєте новину «Вакарчук і Дорн заспівають в дуеті на "Голосі країни-6"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути