середа, 17 лютого 2016 14:13

Вагітна Ольга Фреймут святкує день нарождення доньки

Автор: Соціальні мережі
 

Сьогодні ведуча телеканалу "1+1" Ольга Фреймут, яка навіть в очікуванні дитини продовжує працювати над новим проектом "На ножах", святкує день народження своєї доньки Злати.

На своїй сторінці в Інстаграм Ольга опублікувала світлину, де зображена разом із дівчинкою у безлічі надувних кольорових кульок.

"10 років материнства! Люблю мою місс Мітчелл", - прокоментувала фото щаслива ведуча.

Нагадаємо, що в новому реаліті-шоу "На ножах" Ольга Фреймут буде не тільки вказувати на недоліки ресторанів, але і допоможе їм усунути їх і вийти на якісно новий рівень. Всього за 5 днів Фреймут разом з командою кращих експертів перетворить заклад, який знаходиться на межі краху, в успішне місце. У перетворенні ресторанів ведучій допоможе команда авторитетних експертів: відомий ресторатор Діма Борисов, дизайнери інтер'єру, психолог, експерт з етикету та інші фахівці. А нещодавно на знімальному майданчику промо-ролику проекту ведуча з'явилася в обтислій строгій червоній сукні, яка підкреслила округлий животик і струнку фігуру Ольги.

Реаліті -шоу "На ножах" знято за американським форматом Kitchen Nightmares телеканалу Fox. Виробляє проект "1+1 Продакшн", а побачити його в ефірі телеканалу "1+1" можна буде цієї весни.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Ольга Фреймут святкує день нарождення доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути