середа, 23 травня 2012 09:31

Спецтема: Євробачення-2012

В Баку пройшов перший півфінал "Євробачення": головні фаворити пройшли у фінал

В Баку пройшов перший півфінал "Євробачення": головні фаворити пройшли у фінал
"Бурановские бабушки" злякалися гучної музики Фото: ИТАР-ТАСС

Колектив "Бурановские бабушки", що представляє Росію на пісенному конкурсі "Євробачення", успішно вийшов з першого півфіналу. Тепер бабусі чекають фіналу, який відбудеться 26 травня, де виступлять під шостим номером.

Нагадаємо, "Бурановские бабушки" успішно пройшли перший півфінал, який відбувся напередодні, 22 травня. Одна з учасниць колективу Галина Конєва на минулій прес-конференції подякувала всім за підтримку і заявила, що навіть не чула музики через шум, що піднявся. "Навіть музику було не чутно у залі, всі так гриміли і галасували. Я дуже боялася співати", - поскаржилася Конєва. Також "бабуся" зазначила, що колективу дуже лестить увага публіки: "Всі нас підтримують, скрізь нас зустрічають тепло, журналісти проходу не дають. Нам це дуже приємно".

Саме Галина Конєва витягнула жереб з символічною кошика на фінал "Євробачення", який відбудеться в суботу, 26 травня. "Бурановские бабушки" вийдуть на сцену під шостим номером. За результатами жеребкування також стало відомо, що інші півфіналісти, що пройшли у фінал в ніч на середу, виступлять під наступними номерами: румунська група Mandinga - 14, молдовський співак Паша Парфеній - 26, ісландці Грета Салоуме і Йоунсі - сьомі, угорська рок-група Compact Disco - друга, артистка Солуна Самай з Данії - 15, албанська співачка Рона Нішліу - третя, співачка Іві Адаму з Кіпру - восьма, грецька співачка Елефтерія Елефтеріу - 16, а дует Jedward з Ірландії - 23.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Надія, як кажуть, помирає остання" — Ліхута про шанси Гайтани на "Євробаченні"

Раніше стали відомі номери, під якими виступлять у фіналі представники країн "Великої п'ятірки" "Євробачення" - британський співак Енгельберт Хампердінк заспіває першим, індонезійська поп-співачка Анггун виступить від Франції під номером дев'ять, італійська співачка Ніна Дзіллі представить свій номер десятою, іспанська артистка Пастора Солер підніметься на сцену 19-ою, а німецький артист Роман Лоб стане 20-м. Також у фінал автоматично пройшла конкурсантка від Азербайджану, що приймає конкурс цього року, - Сабіна Бабаєва виступить під номером 13.

ВІДЕО: Гайтана показала білу сукню та своїх кольорових хлопчиків

Наступні десять учасників фіналу "Євробачення-2012" визначаться під час другого півфіналу, який пройде у четвер, 24 травня, на тій же сцені Baku Crystal Hall. У ньому візьмуть участь артисти з Сербії, Македонії, Нідерландів, Мальти, Білорусі, Португалії, України, Болгарії, Словенії, Хорватії, Швеції, Грузії, Туреччини, Естонії, Словаччини, Норвегії, Боснії і Герцеговини, Литви.

За підсумками двох півфіналів буде визначена двадцятка фіналістів. Переможців конкурсу виберуть професійне журі та глядачі.

Зараз ви читаєте новину «В Баку пройшов перший півфінал "Євробачення": головні фаворити пройшли у фінал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути