Ексклюзиви
середа, 10 серпня 2011 20:30

В Америці Міка Ньютон носить туфлі за $15 тисяч

Американські продюсери Міки Ньютон почали роботу над її новим іміджем. Нагадаємо, співачка зараз перебуває в Лос-Анджелесі. Вона підписала контракт з американською продюсерською компанією і Ренді Джексоном на запис трьох альбомів.

Днями відбулася перша фотосесія співачки в новому стилі. Міці довелося приміряти більше двох десятків різних образів, з яких безпосередньо для зйомки було обрано сім.

"Міка зараз працює над просуванням на американському ринку. Зараз міняють її образ. За тиждень до фотосесії Міка зустрілася зі стилістом, який запропонував на вибір дуже багато образів, щоб знайти те, що підходить артисту. Вони переміряла більше 20 образів. Там були і неймовірні брюки в заклепках, шипах, були романтичні сукні, шифонові блузи, це все комбінувалось зі шкіряними жилетами і неймовірним взуттям та стилізованими циліндрами", - розповіли Gazeta.ua у прес-службі співачки.

"Якщо хтось думає, що фотосесія - це легко, я готова вас засмутити. Це нелегка праця і постійна напруга. Причому, весь час зйомки ми всі напоготові: фотограф, стиліст, візажист, модель, продюсер, світлотехнік. Я тут переміряла стільки одягу, що мені ще пару тижнів не захочеться заходити до магазинів", - зізналася Міка.

У процесі роботи, співачці приміряли дизайнерські колекційні туфлі зі справжнього срібла, вартість яких понад $15 тисяч.

"Важить пара такого взуття більше 4кг, і ходити в ньому практично неможливо. Але срібне покриття та напівдорогоцінне каміння, якими прикрашені туфлі, роблять їх справжнім витвором мистецтва", - зазначили у прес-службі.

"Мій стиліст роздобула їх з великим трудом спеціально для цієї зйомки. Прийти навіть постояти на червоній доріжці в такому взутті я б не наважилася - вони важкі і пересувати ноги важко. Але дуже красиві. Думаю, автор їх створював не для практичних цілей. Ця пара чудово доповнила мій образ. А ще у зйомці взяли участь ексклюзивні туфлі з неймовірно красивим підбором з дорогоцінних каменів - під спалахами вони дуже красиво блищали. Вони трохи дешевше за вартістю - близько 4 000. Таке розкішне взуття ми комбінували з креативними майками і химерними головними уборами. Вийшло дуже стильно", - поділилася Ньютон.

Представники співачки не стали розкривати, який остаточний образ вибрали, проте зазначили, що "в порівнянні з тим, якою Міку бачили останні два роки, це буде кардинально інше. За характером музики, яку вона співатиме, цей стиль їй буде більше підходити".

Зачіску співачці міняти не будуть.

"Американські стилісти дуже хвалять її волосся. Кажуть: "Супер, що в тебе довге біле волосся, що ти його зберегла в тому вигляді, в якому потрібно, що воно не перепалене ", - розповіли представники співачки.

Зараз ви читаєте новину «В Америці Міка Ньютон носить туфлі за $15 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути