середа, 18 січня 2017 15:10

Ума Турман вперше з'явилась на людях після звинувачень екс-коханого
6

Акторка Ума Турман була помічена біля будівлі суду на Манхеттені, куди прибула у справі про опіку над її маленькою донькою Луною. Зірка судиться з колишнім нареченим за право опіки над дитиною.

Під час суду екс-коханий акторки заявив, що вона має проблеми з алкоголем і психічні розлади. Турман заперечила це.

Арпад Бюссон, з яким судиться Ума Турман, французький бізнесмен, який живе у Лондоні та на Багамах, має трьох дітей. Чоловік запевнив у суді, що має у Лондоні чотириповерховий будинок з садом. У маєтку 6 спалень, вітальня та їдальня, і це, за його словами, прекрасні умови для перебування його маленької доньки. Також бізнесмен зазначив що має покоївку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ума Турман змінила імідж

Свій маєток на Багамах бізнесмен описав наступним чином: "велика тераса, п'ять спалень...вид на океан, цей будинок належав моїй родині 20 років, у нас є кухар, прибиральниця та садівник". Бюссон зазначав, що якщо дитина буде приїжджати до нього, то з нею буде няня.

"Луна дуже рада і не може дочекатися аби поплавати", - говорить Бюссон і зазначає, що Луна близька з іншими його дітьми.

У Арпада Бюссона також є син від моделі Ель Макферсон.

"Навіть у наші найважчі часи ми могли дійти згоди", - сказав він про свої стосунки з моделлю.

З боку Уми Турман були свідчення про те, що Арпад не займався донькою, коли вона до нього приїжджала і залишав її саму, а сам йшов у справах.

Турман має двох дітей-підлітків від колишнього чоловіка Ітана Хоука. Вона також була заміжня за актором Гері Олдманом два роки. Наступне засідання суду відбудеться у четвер.

Зараз ви читаєте новину «Ума Турман вперше з'явилась на людях після звинувачень екс-коханого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути