четвер, 14 квітня 2016 11:08

Учасниця гурту NIKITA відзначила зміну іміджу відвертою фотосесією на кухні
6

Фото: Прес-служба

Учасниця колективу NIKITA, Анастасія Кумейко, нещодавно змінила імідж.

З вже звичної брюнетки Настя раптово стала блондинкою. Настільки радикально змінити колір волосся артистка зважилася вперше, порушивши правило групи NIKITA - тільки брюнетки.

Цю подію Настя вирішила відзначити нової шикарною фотосесією. Відомий майстер оголеного фотомистецтва Сергій Єненко зробив для неї плівковий фотосет. За словами самої Насті зйомка далася нелегко:

"Я зрозуміла, чому так працюють одиниці, - коментує артистка. - Зйомка на плівку - дійсно мистецтво. Тут не буде мільйона фотографій, з яких я можу вибрати одну. Переді мною стояло складне завдання - утримати емоцію до клацання камери, при цьому не можна грати і намагатися бути тим, ким я не є. Плівка "бачить" все. Зараз я відчуваю, як колір волосся впливає на мій характер, але я опираюся і намагаюся залишатися незмінною. Хоча найуважнішы вже відчули метаморфози і в мені. Даша каже, що я вся сяю".

Для свого образу Настя вибрала білизну улюбленого бренду Bordelle з салону ексклюзивної білизни LB Dessous Luxury Pure. А локацією для фотосесії стало наймодніше місце столиці - кухня в The Cake. Даша і Настя часті гості цього закладу і ось Анастасія вирішила використовувати це злачне місце по-новому.

"Уже через кілька хвилин забула з якою метою сюди прийшла і навіть порушила піст, замовивши з ранку шампанське і торт. І трохи бешкетувати на кухні, додавши перцю в один з десертів. Думаю, комусь із відвідувачів The Cake в той день дісталися особливі тістечка!".

Зараз ви читаєте новину «Учасниця гурту NIKITA відзначила зміну іміджу відвертою фотосесією на кухні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути